Velkám bekk!

2013.05.05. 20:20

Az ígéret elvileg szép szó (mi van ha azt ígérem meg, hogy ,vendettát veszek valakin?!), kiváltképp ha be is váltják, ennek szellemiségében akkor ez itt a negyedik meme bejegyzés. Mint ahogy azt az első írásban taglaltam, egy-egy emlékezetes pillanat videó vagy kép formájában könnyen válhat egy általam úgy nevezett "inside meme" első epizódjává. Ez hasonló az inside joke-hoz, azaz egy olyan poénhoz amit csak egy bizonyos réteg ért, aki ismeretében van a háttér információknak. Mivel csak minden második ember megszállott BHSK fan, így az első 4 kép megértéséhez egy kis háttér story: 

Az internetet bújtam minden féle mászós média után, ilyenkor gyakran megesik, hogy ráakadok valami régen látott darabra és megnézem. Így esett, hogy ráakadtam (ismét) Bálint Vásárhelyi boulder (BHSK) videójára. Minden Izer videó fanatikum, de volt szerencsém kiemelni egy jelenetet és jó időben rányomni a pause gombra. Ezt ajánlom első lépésnek, 3:10-nél tessék rátenyerelni a billentyűkre/egérre.



Ígérem, ez már önmagában felettébb mulattató lesz. Ezt az arc kifejezést nem lehet egyszerűen szavakba önteni. Ezért is döntöttem úgy, hogy inkább párhuzamokat keresek a szituációval, így született meg az alábbi 4 kép:


izer meme.jpg
sikoly.jpg

david.horatius1.jpg
creation of adam by God.jpg
Mára már eljutottam odáig, hogy nem izgat a megvalósítás minősége, úgy érzem ez a képeimnek amolyan lúga-sója sava-borsa. Amiatt sem izgulok, hogy Bálint rossz néven venné a dolgot. Ellenben a beígért ötödik kép szereplője, még valószínűleg nem tudja kifejezni ellenérzését a dolog iránt. Ő Urbanics Roland.

486822_532654966780741_1951928222_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://namesmeannoting.blog.hu/api/trackback/id/tr45282563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása