Utolér a trend

2013.02.16. 19:27

Nem gondolnám, hogy a világ rosszabb hely lett, csak a távközlés, a média által mindenki számára publicitást nyerhet egy másik kontinensen zajló agyrém. Ilyen agymém (hehe) a facebook-on vírusként terjedő, úgy nevezett ’meme’. Nem veszem a fáradtságot, hogy neki álljak mindenféle internetes szakirodalmakat átböngészni arról, hogy mi is ez a jelenség. Inkább a saját tapasztalatimmal operálok, illetve a South Park egyik epizódjának megtekintésével. E szerint, a meme (ejtsd: Mém) egy random kép/rajz stb felhasználásával készült üzenet, lehetőleg minél elcsépeltebb. Viccesnek lett szánva, de csekély számban van valós humoros tartalma. Szólhat nagy rétegeknek, amit mindenki ért, vagy csak egy bizonyos közösségnek. A recept a következő: végy egy képet, amit aránylag sokan láttak már (filmből például), majd írj rá egy, a kép hangulatához passzoló témában valami üzenetet, szöveget. Álszent lennék, ha csak ócsárolnám, hiszen nem egyszer mosolyodtam már el én is egy egy jobban sikerült darabon, talán még egy like-ot is nyomtam rá.
Meglovagolván ezt a roppant hullámot, kreáltam egy két ilyen szart én is. Lehet megbántok vele valakit, ez hozzá tartozik, aki nem érti a viccet úgy is savanyú szájízzel fog meghalni. Tehát nem kertelek tovább, itt van pár meme a magyar mászók szürreális valóságából:
526631_447205301966230_968034548_n.jpg
bozsikmeme.jpgBC MEME.jpg
1.jpg
PHANTOM.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://namesmeannoting.blog.hu/api/trackback/id/tr215083922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása