KIS-GERECSE MIX 2013

2013.09.09. 20:54

Ahogy a nagy arcok írják a 8a-n: "a dream come true: the project alive". Még hó esett márciusban, amikor is tisztázódott: az eddig 'ultra long one'-nak definiált A SzikkadtsáG foKa a maga 17 percével többé már se nem long se nem ulta.. ..na jó, de mégis ultra! A lényeg, hogy tovább kellett lépni és keresni egy keményebb fát alatta egy nehezebb boulderrel. A formalitások után egyből becéloztam magamban az 1 órás intervallumot, és elkezdtem papírra vetni az ötleteket egymás alá. Ebből végül össze állt 6 különálló rész, melyek eleje és vége pont illeszkedik az előtte/utána lévő részekhez. Ezek voltak a munka-címek:
KSGRCSMX13_pre-prod
O.O.B.E. 1
O.O.B.E.
A SzikkadtsáG foKa (ksgrcsMIX)
NS0I
BHR

zeded.jpg

A hosszas készülési periódus nem az autizmusom hibája. Nagy részt a technikai tudás hiányzik. Ez valamelyest rányomja a kezét a végeredményre, de ez még egy, a jövőben is orvosolható horzsolás. A részek közötti foghíjakat remélhetőleg orvosolja maga az opusz, mely címét a legendás magyar sportmászó mekkában töltött pár session, mely roppant meghatározó volt számomra ebben az évben. Mivel szóban és írásban képtelen lennék vissza adni azt élményt, hogy hogyan is éltem meg azt a pár alkalmat, és már rajzolni sem rajzoltam jó ideje így maradt a bevált módszer.
Műfaját tekintve én arra gondoltam legjobban a "csapongó stílusú, kusza disszonanciákkal teli psyhedelic experimental, minimal és electro-tribe core elemekkel" fedi le, ebből adódóan, aki nem szereti a felsoroltak nagyobb százalékát, vagy nem tudja miaz, annak NEM ajánlom. 
Ellenben ajánlom Barnának, Barna és Palotás Petiknek, Nándinak, az Electric Avenue (8A) második megmászójának, és a TheRatnek. Neki különösen.
A mix tartalmaz vadi új és már ismert (?  háh) perceket. A monoton részek még monotonabbak, a baszatósak még baszatósabbak lettek. 
A további magyarázkodás és bzsbzsbzsüübzsss.. helyett (Barna érted!), jöjjön a szett:

A bejegyzés trackback címe:

https://namesmeannoting.blog.hu/api/trackback/id/tr75504858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása